Home

Executive Retreat De Laape

De Laape is een vergaderlocatie op het Friese platteland. Toegerust met alle benodigdheden voor een off-site, teamvergadering, hei-sessie of klanten event.  De Laape biedt ruimte, rust, uitzicht en perspectief.

Wij helpen u graag een event vorm te geven.

Groen vergaderen

Bij de ontwikkeling van De Laape is zoveel mogelijk ingezet op toekomst bestendig bouwen. Zo worden de panden verwarmd met warmtepompen en is het fornuis elektrisch. De sedum daken houden de slaapkamers ’s winters warm en ’s zomers koel. Energie wordt opgewekt met zonnepanelen en het regenwater wordt gebruikt om de toiletten door te spoelen. Naast dat de panden zo groen mogelijk zijn heeft groen vergaderen nog een ander voordeel, onderzoek heeft aangetoond dat vergaderen in de natuur leidt tot het nemen van betere beslissingen.

Trainingen

De Laape is naast vergaderen uitermate geschikt voor trainingen en bijeenkomsten die gericht zijn op het uitwisselen van kennis en ervaringen. De locatie leent zich ook uitstekend als executive retraite, een plek voor bezinning midden in een omgeving om ruimte te geven aan nieuwe inzichten. In overleg met u kunnen we op maat gemaakte programma’s aanbieden. Ook kunt u De Laape huren voor uw eigen events. Graag nodigen we u uit om de mogelijkheden te bespreken.

Meerdaagse events

Met 18 comfortabele 1-persoons slaapkamers is De Laape uitstekend geschikt voor een meerdaagse sessie. U kunt gebruikmaken van de 2 vergaderkassen, de boerderij en het gehele buitenterrein van 1 hectare. Wandelpaden, vlonders aan de waterkant, een boomgaard, kikkervijver en vuurplaats bieden ruimte voor inspiratie, contemplatie en interactie.

Overnachten & catering

De Laape is een voormalige boerderij in Warten, onder de rook van Leeuwarden. Prachtig landelijk gelegen en goed bereikbaar. Twee vergaderzalen in de vorm van kassen en 18 slaapkamers vormen de kern van de executive retreat. De gebouwen zijn in 2019 opgeleverd en voldoen aan hoge duurzaamheidscriteria: geen gas en gevoed door zonne-energie.

De Laape werkt samen met lokale ondernemers om u een mix van authentieke Friese gastvrijheid en lokale producten te bieden.